sâmbătă, 19 septembrie 2009

Comisia Prezindentiala si recomandarile sale

PROSTITÚȚIE s.f. Faptă (infracțională) comisă de femeia care practică relații sexuale cu diverse persoane pentru a-și procura mijloacele de existență(ce misogini sunt astia de la Dexonline).
Nu-mi vine sa cred, chiar vroiam sa scriu pe blogul meu despre prostitutie, ca sa fie legalizata, si brusc astia lu Baselu, ce se numesc Comisie au si facut un studiu social privind inechitatile sociale a Romaniei. Acest studiu ar fi o recomandare la trecerea in legalitate a celei mai vechi meserii adica PROSTITUTIA.
Eu sunt de acord cu legalizarea prostitutiei, cea ce ma deranjeaza este modul si conjuctura in care Basescu lanseaza ca tema de discutie acest subiect. Nu consider ca trebuie sa vorbim despre legalizarea prostitutiei in preajma alegerilor si dupa aceea sa o rasuflam si ''trecem la lucruri mai serioase''. Eu consider ca aceast subiect trebuie foarte atent dezbatut de catre mai multi specialisti(sociologi, medici, juristi, demnitari) si apoi, creeat un proiect de lege adecvat cu problema, nu folosit pe post de afis electoral si nu ca niste persoane politice sa apara pe sticla facandu-si imagine vizavi de aceasta tema. Dar pana sa se chinuie cei de la conducerea tarii cu legi, cu proiecte, cu dezbateri serioase tot vom plati amante si amanti pusi in rang de functionar public. Un punct de vedere a prostituiei e legal si usor de pus in practica si este sustenabil cel putin.
Inca o data putem vedea cum autoritatile statului in frunte cu Basescu se intereseaza de problemele noastre numai daca au ei de castigat fie bani fie capital de imagine, fie voturi.
Pe final un banc ce se potiveste cu situtia de mai sus:
Demnitarii sunt ca porumbeii cand le e foame iti mananca si din palma iar cand sunt sus se caca pe tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu